Foredrag

Foredraget:  Hjertets Vej – fra ubevidst indre frygt til bevidst glæde

“HJERTETS VEJ – Kærligheden er min Mirakel Kur” er historien om, hvordan jeg nænsomt arbejdede mig ud af et vanvittigt voldsomt mørke, som ramte mig i slutningen af 2009 og begyndelsen af 2010.
Tre år senere banker kræften på min dør.
Året efter er det forhøjet blodtryk.
Jeg fortæller dig om, hvordan du selv kan være med til at påvirke din proces med at blive rask igen og endda få en gave oveni – nemlig at stå stærk i dig selv.
Jeg gik fra at være konstant i mine følelsers vold til i dag at være den, der styrer mine følelser.
Jeg er gået fra at være ydre styret til indre styret.
Sikken gave.
Krop og kost i balance har været mit fundament i mit voksne liv.
Derfor vil jeg helt naturligt krydre foredraget med enkle tips til gode kostvaner, der giver dig et liv med mere overskud, energi, øget koncentration og dermed større livskvalitet.

Udtalelser:

“Du greb mig om hjertet med din livsberetning og din ærlighed. Tak for dig og alt det, du giver. Af hjertet tak. Birthe”

” Fantastisk foredrag – grænseoverskridende at udlevere sig selv – SÅ FLOT GJORT! og på en suveræn måde. Lisbet”

“Du shiner da for vildt. Du er utrolig givende – Livet ligger for dine fødder. Jeg glæder mig til at læse din bog. Joan”

“Tak for et fantastisk foredrag. Ida”
“Tak for at du fortalte min historie, gennem din rejse. Troen på at jeg er lys og kærlighed.
Tak for en inspirerende aften og din livsglæde”.

“Overrasket over hvor meget kærligheden til dig selv og andre betyder, samt hvad meditation kan betyde.”

 

 

Nogle udtalelser fra tidligere foredrag om kostens betydning for sundhed og sygdom:

“Der var stor ros til dit oplæg i evaluering på NNF-dagen” KN

“Alle syntes at det var et interessant oplæg/foredrag sidste fredag, og flere har ønsket at starte individuelle forløb. Helt ned på jorden”. ” JG 

Det er en kick starter til ”mit nye liv”. Jeg troede jeg vidste en del om det at tabe sig, men det gør jeg overhovedet ikke. Det har været utrolig spændende! En endnu større øjenåbner med de tre ord – glæde- nydels og egen omsorg. Tak for i dag!” Heidi.

“Jeg er glad fordi, jeg valgte at deltage. Jeg har fået meget ud af det i form af at jeg blevet mindet om, at jeg er i gang med noget godt for mig selv. Jeg er blevet forstærket i, at det er det rigtige jeg har valgt.” Peter

”jeg har fået redskaber og motivation til at gøre noget og sige nej tak uden at føle mig associal og kedelig. Tænke på mig selv og at det ikke altid er de andre først!” Susanne

”Dejligt at få flere vinkler på nogle af de situationer, som kan være vanskelige. Jeg er styrket yderligere i at kosten er super vigtig og kan praktiseres af almindelige mennesker. Vil huske glæde-nydelse og egen omsorg ” Margit

” Du er en suveræn formidler”. Helene

“Levende og autentisk”. Henrik