Mentorforløb

Find ind til dig selv

Det vil helt klart være i forhold til, at du bliver i stand til at stå ved dig selv og stå op for dig selv. Lære at kende forskel på lyst og behov.

Kærligheden/selvkærligheden er den have, der skal betrædes med stor nydelse.
Det er her de smukkeste blomster gror og det blødeste græs findes du skal blot selv luge og gøde.
Jeg har opskriften til dig.

Har du en livshistorie

Mange års erfaring har vist mig, at vi rigtig mange gange bruger en række begrundelser og livshistorier, for at forklare hvorfor vi ikke bevæger os derhen i livet, hvor vi gerne vil.
Nogle af dem bruger vi livet igennem, andre i perioder. Vi gør det, fordi vores historier på en eller anden måde giver os noget. Men det er ikke nødvendigvis sådan, at dine historier tjener dig i forhold til det, du vil.

Flere måder

Et mentor forløb hos mig kan foregå på flere måder. Vi er alle forskellige derfor forskellige forløb.
Du skal blot vide, at den udvikling, du ønsker at skabe i forhold til dit arbejde, din vej frem i livet, din forretning og så videre, begynder altid hos dig selv.

Måske mere nænsomhed med dig selv

Jeg har mange års livs erfaring og har oplevet så meget, som jeg gerne vil bidrage med, for at gøre din vej i livet lettere.
Jeg hører ofte: ”Hvis det ikke lige var på grund af, min kæreste, børnene, mine ansatte, min chef, regeringen, reglerne, min barndom, mit lave selvværd, SÅ var jeg helt sikkert der, hvor jeg gerne ville være.”
Betyder det, at du skal bebrejde dig selv, at du ikke er nået længere? Nej, nej nej for alt i verden! Du skal måske i gang med lidt mere nænsomhed med dig selv.

Det, du skal gå efter, er en mentor, der kan se dig og dit potentiale – og så give dig modet til at gøre det, der skal gøres for at skabe de resultater, du har besluttet dig for.

Den eneste ekspert

Til syvende og sidst er det sådan at den eneste ekspert, der ved, hvad du skal gøre for at få det bedre eller skabe vækst i din forretning, er dig.
Einstein sagde, at et problem ikke kan løses fra samme sted, som det er skabt.

Derfor er det meget virkningsfuldt at blive set lidt “fra oven”.

Med Kærlig taknemmelighed
Hanne Svendsen

Nogen ønsker at det skal ske,
nogen ønsker det skete
og andre får det til at ske!

Forskellige vinkler kontakt mig for nærmere:
Ring: 2073 9426
Mail: hanne@hjertets-vej.com

Udtalelser

”Tak for en dejlig eftermiddag, du er altid så inspirerende at være sammen med. Jeg synes, vi havde et godt møde og det gav mig mange tanker om det at komme i gang. Jeg vil sende dig nogle positive spirituelle tanker. Jeg har tænkt meget over at skulle tage det op igen efter vores møde, så nu skal det i gang. Du bliver min inspirator både arbejdsmæssigt og åndeligt.”

HM

Om mig

Min baggrund

Jeg har 38 års arbejdserfaring at øse af. 17 år som offentlig ansat på forskellige hospitaler. Siden 1996 har jeg været selvstændig. Jeg var den første diætist i Jylland og på Fyn, der byggede en klinik op først i Horsens, Århus, Skanderborg. Jeg har udover private klienter/kunder udbudt og blevet tilbud en lang række af forskellige opgaver i forhold til sundhed målrettet virksomheder, foreninger og det offentlige.  Se mere detaljeret på mit CV.
Jeg er vildt passioneret af at se mennesker flytte sig og få det liv, de vil have.

Privat er jeg gift har to børn fra 1985 og 1992, seks børnebørn. Har haft sygdom/lidelse at tage vare om altid. Jeg blev ramt rigtig hårdt af livets gang  i 2009/2010, brystkræft i 2012  opblussen i 2017 og sidst i august 2018  været igennem virkelig livstruende sygdom.
Det største arbejde har jeg selv gennemgået via selvudvikling i vid udstrækning ved at dykke ned og blive styrende i forhold til følelser og tanker.

Heldigvis haft fantastiske hjælpere/guider undervejs!

En afklarende samtale

Du er velkommen til at ringe til mig for en afklarende samtale, om  et støttende mentorforløb er vejen frem for dig.