Hjertets hvisken

88 indsigter og vejledninger om kærligheden

Hjertets hvisken er titlen på min seneste bog

Hvad får du ud af at læse bogen: ” Hjertets hvisken”

Du finder ind til din dybeste kerne, hvor du tør stå ved og op for dig selv uden trang til kritik af dig selv og andre.

Du ved, der er noget der er meget større, kærligere, omfavnende, accepterende end du har været vant til, når du overgiver dig.

Du tør være åben og samtidig er du i stand til at rumme og tage ansvar for egne følelser uden fordømmelser af nogen ej heller dig selv, og finde ind til og nyde det, der giver dig indre glæde.

Forordet kan du læse ved at klikke: her

Her kan du læse en anbefaling
Bogen indeholder 88 udsagn om hvad kærligheden kan og gør, når du er forankret i den.

Du får fat i den ved at udfylde nedenstående formular eller sende mig dit navn og din adresse på mail: hanne@hjertets-vej.com eller sms på 20 73 94 26 Når vi har aftalt hvornår bogen sendes indbetaler du kr: 88 på enten mobilpay eller overfører til VestjyskBANK REG.NR. 7733 KONTONR 0001397297.

Bestil bog

Nyt felt

14 + 2 =

Udtalelser

” den er helt som jeg havde forestillet mig – den kan bruges til intuitive opslag, og det er på den måde jeg vil bruge den – i stedet for at trække et kort, så slår jeg op på den side jeg lige har brug for i dette øjeblik. Tager først venstre side ind og så højre side. TAK meget smukke og hjerteåbnende ord om kærlighed”

Ulla

“Nu har jeg ikke bare læst din bog, men også brugt den i en periode. Når jeg lige har brug for input til noget, slår jeg op på en side og – surprise – det rammer altid plet. Jeg kan tydeligt mærke dybden i din proces, som har frembragt de dejlige statements. Og jeg kan mærke din dejlige personlige energi gennem hele bogen. Tusind tak for den – den vil være med mig fremover, lige som Louise Hays mange bøger af samme type Stort kram fra”

Ianneia

”Jeg er så glad for “Hjertets hvisken” og bruger den allerede som min skrivebog i forhold til en daglig refleksion, der gør mig rigtig godt. Dine downloadede udsagn har fået et flot udtryk og et rigtig godt produkt. Tak for den.”

Conny

Om mig

Min baggrund

Jeg har 38 års arbejdserfaring at øse af. 17 år som offentlig ansat på forskellige hospitaler. Siden 1996 har jeg været selvstændig. Jeg var den første diætist i Jylland og på Fyn, der byggede en klinik op først i Horsens med en såkaldt satelit dag i Århus og en klinik i Skanderborg indtil 2009. Jeg har udover private klienter/kunder udbudt og blevet tilbud en lang række af forskellige opgaver i forhold til sundhed målrettet virksomheder, foreninger og det offentlige.  Se mere detaljeret på mit CV.
Jeg er vildt passioneret af at se mennesker flytte sig og få det liv, de vil have.

Privat er jeg gift har to børn fra 1985 og 1992 samt seks børnebørn. Har haft sygdom/lidelse at tage vare om altid. Jeg blev ramt rigtig hårdt af livets gang  i 2009/2010, brystkræft i 2012  opblussen i 2017 og sidst i august 2018  været igennem virkelig livstruende sygdom.
Det største arbejde har jeg selv gennemgået via selvudvikling i vid udstrækning ved at dykke ned og blive styrende i forhold til følelser og tanker.

Heldigvis haft fantastiske hjælpere/guider undervejs!

Hanne Svendsen