Anbefaling Hjertets vej

af Merete Gundersen, Forfatter og spirituel psykoterapeut
Hjertets hvisken

At vokse i kærlighed

Strømninger fra USA har længe skyllet ind over den vestlige verden, når der tales om at udvikle og heale sindet. Og i Danmark er der i de senere år mange der har opfanget disse strømninger og skrevet bøger om emnet.
Det er også i denne strømning at Hanne Svendsen med sin smukke, unikke bog, Hjertets hvisken rammer helt ind i tidsånden.
Mest kendt er Louise Hay for sine bøger, indenfor genren, men Hjertets hvisken er fuld på højde med Louise Hay´s forfatterskab.
Dog er Hjertets hvisken væsentlig forskellig fra de andre bøger i denne genre.
Væsentlig og enkelt i sit budskab, er bogen, som henviser læseren til at lytte til sit hjerte og til at udvikle kærligheden til dig selv, for at styrke sig selv, således man bliver i stand til at dele ud af sit eget overskud.

At løfte sin energi

Jeg sidder her med en lille smuk bog i hånden, som har gjort et stort indtryk på mig.
Hjertets hvisken er en udsædvanlig bog med meget lidt tekst på de 193 sider.

88 vejledninger

Men bogen indeholder 88 vigtige essentielle indsigter og vejledninger, om emnet Kærligheden/Selvkærligheden.
Der findes en vejledning på hver side i bogen. Efter denne vejledning kommer en meget kort tekst med anvisninger til hvordan læseren kan komme tæt på sin egen indre kerne, kærligheden til sig selv.
Den sparsomme tekst levner stort rum til egen refleksion over hver anvisning, og der er plads i bogen til at skrive egne notater ned.

Der er plads til at skrive dine refleksioner

På en smuk, enkelt og ligefrem måde indeholder hver side i bogen kun en anvisning , der skal lede læseren frem til eftertænksomme refleksioner over sit eget liv, for at opnå at finde ind til sin egen strålende kærlighed, selvkærlighed og styrke.
Jeg vil her fremhæve et af forfatterens bud på kærlighedens og selvkærlighedens dybeste væsen ( nr. 66): At finde det, der løfter din energi.
Et område af livet vi alle kan have brug for at tænke nærmere over.

Hanne Svendsen rammer med bogen lige ind i hjertet på læseren, der i en travl hverdag let ville kunne finde tid til at erfare sin egen store kapacitet som ligger gemt i hjertet, kærligheden til sig selv.

Hanne Svendsens bog, Hjertes visken, er en moderne bog, let læst, for det moderne travle menneske. Enkel i sit udtryk. Let at gå til og fra. Den er fuld af store indsigter, der forandre alle der læser bogen og som bruger bogen som egenterapi.
Bogen er også særdeles velegnet til brug af undervisere på mange af de Alternative uddannelser.

Bogen indeholder de smukkeste anvisninger på Kærligheden og selvkærligheden.
Merete Gundersen, Forfatter og spirituel psykoterapeut

Udtalelser

” den er helt som jeg havde forestillet mig – den kan bruges til intuitive opslag, og det er på den måde jeg vil bruge den – i stedet for at trække et kort, så slår jeg op på den side jeg lige har brug for i dette øjeblik. Tager først venstre side ind og så højre side. TAK meget smukke og hjerteåbnende ord om kærlighed”

Ulla

“Nu har jeg ikke bare læst din bog, men også brugt den i en periode. Når jeg lige har brug for input til noget, slår jeg op på en side og – surprise – det rammer altid plet. Jeg kan tydeligt mærke dybden i din proces, som har frembragt de dejlige statements. Og jeg kan mærke din dejlige personlige energi gennem hele bogen. Tusind tak for den – den vil være med mig fremover, lige som Louise Hays mange bøger af samme type Stort kram fra”

Ianneia

”Jeg er så glad for “Hjertets hvisken” og bruger den allerede som min skrivebog i forhold til en daglig refleksion, der gør mig rigtig godt. Dine downloadede udsagn har fået et flot udtryk og et rigtig godt produkt. Tak for den.”

Conny

Om mig

Min baggrund

Jeg har 38 års arbejdserfaring at øse af. 17 år som offentlig ansat på forskellige hospitaler. Siden 1996 har jeg været selvstændig. Jeg var den første diætist i Jylland og på Fyn, der byggede en klinik op først i Horsens, Århus, Skanderborg. Jeg har udover private klienter/kunder udbudt og blevet tilbud en lang række af forskellige opgaver i forhold til sundhed målrettet virksomheder, foreninger og det offentlige.  Se mere detaljeret på mit CV.
Jeg er vildt passioneret af at se mennesker flytte sig og få det liv, de vil have.

Privat er jeg gift har to børn fra 1985 og 1992, fem børnebørn. Har haft sygdom/lidelse at tage vare om altid. Jeg blev ramt rigtig hårdt af livets gang  i 2009/2010, brystkræft i 2012  opblussen i 2017 og sidst i august 2018  været igennem virkelig livstruende sygdom.
Det største arbejde har jeg selv gennemgået via selvudvikling i vid udstrækning ved at dykke ned og blive styrende i forhold til følelser og tanker.

Heldigvis haft fantastiske hjælpere/guider undervejs!

En afklarende samtale

Du er velkommen til at ringe til mig for en afklarende samtale, om  et støttende mentorforløb er vejen frem for dig.