Forunderligt – at forundres – forundring

 

Er min skrive proces  –

Faktisk kom det allerede i primo januar måned – kun en anelse fik jeg skrevet. Der var en del, der pressede det tilbage. Indrømmet der var for lidt fokus og struktur på selv processen.

Altså jeg glemte at sætte tid af og lade mig inspirere. Det er det, der kommer til at ske nu. Når tiden er afsat og det er den nu, hopper fingrene af sted på tasterne eller kuglepennen skratter af sted på papiret, så jeg knapt kan følge med.

Min intuition

Jeg elsker min intuition, jo mere jeg har fokus på den des større nærvær, har jeg med alt og alle, der er åbne. Ind imellem er det som om mit hjerte ekspanderer helt vildt.  Jeg kan faktisk rumme meget og mange selv over store afstande.

Det er vildt, smukt og en fantastisk fornemmelse.

Min indre dirigent

 

Jeg læner mig tilbage og er fuld af forundring over den indre rejse, som jeg har været på siden 2009. Selv i dette år er der rødder, der er blevet hevet op. Jeg ved helt ind i cellerne, at jeg kun får det, jeg kan klare. Det hele giver bare en vanvittig god mening. Jeg overgiver mig til tilliden til at kærligheden, den guddommelige betingelsesløse kærlighed får alt til at gå op i en højere enhed i takt med ,at jeg bliver min egen indre dirigent, som udspringer af glæde, medfølelse, tilgivelse og  taknemmelighed for de processer, der opstår i mit liv.
Det er for mig, forunderligt, ja  frydefuldt forunderligt.

Med kærlig taknemlighed

Hanne